ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΩΝ

ΝΕΑ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
Περιφερειακός Διαγωνισμός Ρομποτικής Α.Μ.Θ. 2017

Το αδιαχώρητο επικράτησε τη Κυριακή 5 Μαρτίου στην αίθουσα του Ερευνητικού Κέντρου «Αθηνά» στην Ξάνθη, που φιλοξένησε τον Περιφερειακό Διαγωνισμό Εκπαιδευτικής Ρομποτικής ΑΜ-Θ για μαθητές Δημοτικού και Γυμνασίου.


Στην Ολυμπιάδα Ρομποτικής οι RoboSpecialists

Επέστρεψαν από την Αθήνα και τον 8ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Εκπαιδευτικής Ρομποτικής οι Ξανθιώτες μαθητές με τρία ‘’χρυσά’’ εισιτήρια στις αποσκευές τους για το Νέο Δελχί και την Ολυμπιάδα Εκπαιδευτικής Ρομποτικής που θα διεξαχθεί εκεί από 25 έως και 27 Νοεμβρίου 2016.


Περιφερειακός Διαγωνισμός Ρομποτικής WRO

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε στην Ξάνθη, ο 3ος Περιφερειακός Διαγωνισμός Ρομποτικής WRO για την περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης. Ευχαριστούμε από καρδίας, όλους όσους βοήθησαν για να πραγματοποιηθεί αυτή η διοργάνωση.


Περιφερειακός Διαγωνισμός Ρομποτικής Δημοτικών

Σας καλούμε το Σάββατο 27 Φεβρουαρίου και ώρα 11:00 με 14:00 στο Σχολικό Συγκρότημα AXION να παραστείτε στο 2ο Περιφερειακό Διαγωνισμό Εκπαιδευτικής Ρομποτικής Α.Μ.Θ. αποκλειστικά για μαθητές του Δημοτικού, ηλικίας 8-12 ετών.


Πρόσκληση Μελών του Συλλόγου

Καλούνται τα ταμειακά ενήμερα τακτικά μέλη στην Γενική συνέλευση, που θα πραγματοποιηθεί την 10 Φεβρουαρίου 2016, ημέρα Τετάρτη και ώρα 18:00-20:00, στο ξενοδοχείο Δημόκριτος.


Ενημερωτική Συνάντηση Δημοτικών Σχολείων Ξάνθης

Τη Δευτέρα 18 Ιανουαρίου, στο Εμπορικό Επιμελητήριο Ξάνθης, πραγματοποιήθηκε ενημερωτική συνάντηση των Διευθυντών των Δημοτικών σχολείων Ξάνθης καθώς και των προέδρων των Συλλόγων Γονέων & κηδεμόνων.Ο Σύλλογός μας στα
Κοινωνικά Δίκτυα